Treinreis naar Frankfurt

€ 39,-

Hieronder volgen een aantal hoofdstukken rondom de treinreizen naar Frankfurt. Hierbij is er onder andere informatie te vinden over:

Treinkaartjes naar Frankfurt

Frankfurt is één van de modernste Duitse steden met een grote diversiteit aan winkels, restaurantjes en bezienswaardigheden. In deze stad ben je er echt even tussenuit en dat is wat we soms gewoon even nodig hebben! Wilt u een treinkaartje naar Frankfurt boeken? Voor slechts € 39,- heeft u er al één! Gezellig een weekendje weg of er even tussenuit? Frankfurt is ideaal!

In de hefst- en wintermaanden wordt deze stad omgetoverd in een waar kerstparadijs. De Duitse kerstmarkten lijken ieder jaar in populariteit toe te nemen en ook in Frankfurt vindt u de kraampjes terug. Proef de gezelligheid en beleef het gewoon een keer! Boek een treinkaartje naar Frankfurt en geniet van de warme en gezellige sfeer.

Trein naar Frankfurt is populair!

Frankfurt is al jaren populair en een ware bezienswaardigheid! De stad is niet alleen bekend om zijn wereldberoemde worsten, maar natuurlijk ook om haar gebouwen en haar prachtige skyline. Ga naar Frankfurt om eens lekker te genieten van het nachtleven of om heerlijk te eten en lekker te genieten. Kijk hiervoor naar onze extra voordelige kortingen!

Treintickets naar Frankfurt online bestellen

Treintickets naar Frankfurt bestelt u tegenwoordig gemakkelijk en snel via het internet. Een treinticket naar Frankfurt online bestellen? Voor slechts 39,- euro is het al mogelijk om met de trein naar Frankfurt af te reizen. Wij raden u aan om 2 a 3 maanden van te voren een treinticket te bestellen, zodat u kunt genieten van het voordeligste tarief. Maak gebruik van de 1e link om een treinticket naar Frankfurt te bestellen en van de 2e link voor een treinreis naar de luchthaven van Frankfurt.

Met de trein naar luchthaven Frankfurt, al vanaf € 49,-

Goedkope hotels in Frankfurt

Heeft u nog een hotel in de omgeving van Frankfurt nodig? Dan raden wij u aan om van de onderstaande link gebruik te maken. Op deze pagina kunt u ruim 200 hotels in Europa vergelijken, waardoor u altijd de laagste prijs betaalt voor een goede accommodatie.

Button

Treinreis naar Frankfurt

De reisduur van de treinreis naar Frankfurt bedraagt ongeveer 3 uur en 46 minuten. Tijdens de treinreis naar Frankfurt bent u van alle gemakken voorzien, want de ICE trein waarmee u reist behoord tot één van de modernste hogesnelheidstreinen in Europa. Vanaf Amsterdam Centraal vertrekt er 7 keer per dag een ICE trein in de richting van Frankfurt. De prijs voor de 1e klas is 69,- euro en de prijs voor de 2e klas is slechts 39,- euro.

Treinreis Frankfurt

Trein naar Frankfurt

De ICE trein naar Frankfurt is één van de modernste treinen in Europa. Het comfort en reisgemak is ongekend en heeft ervoor gezorgd dat de meerderheid van de klanten terugkomt bij ICE. De klanttevredenheid van ICE is vergelijkbaar met die van Thalys en dit moet natuurlijk zo blijven. Daarom is optimaal reiscomfort, service en reisgemak verzekerd. Met een reistijd van 3 uur en 46 minuten bent u binnen afzienbare tijd op de gewenste bestemming, terwijl u gezellig een kopje koffie kan drinken met uw reisgenoten.

Trein Frankfurt

Korting op het treinkaartje naar Frankfurt

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Mogelijkheden voor korting op treinreizen.

Reistijd naar Frankfurt

Omdat het binnen Nederland mogelijk is om op verschillende stations op te stappen zijn er verschillende reistijden mogelijk. Hieronder is te zien wat de reistijd vanaf elk opstapstation is.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam- Frankfurt 3:56 0
Schiphol- Frankfurt 4:14 1
Rotterdam- Frankfurt 4:25 1
Utrecht- Frankfurt 3:28 0

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+