NS kortingsacties op treinkaartjes

De NS heeft regelmatig kortingsacties op treinkaartjes, waarmee het mogelijk wordt gemaakt om voordelig met de trein te reizen. De NS kortingsacties zijn ideaal voor uitstapjes en bezoekjes aan familie/vrienden. Heeft u weleens gebruik gemaakt van een trein actie? Via Goedkoop-treinkaartje.nl kunt u regelmatig van treinkaartjes acties profiteren door op de rode knop in de rechterkolom te klikken. U komt vervolgens op een betaalpagina, waarna u direct uw NS dagkaarten kunt bestellen!

In de toekomst zullen de trein acties worden geladen als reisproduct op de Ov-chipkaart. Bij de laatste Blokker dagkaart actie kreeg men na betaling een wegwerp Ov-chipkaart thuis gestuurd. Hierop stond een eenmalige NS dagkaart geladen, waarna de kaart mocht worden weggegooid en geen functie meer had. Naar verwachting zullen ook de overige aanbieders van trein aanbiedingen volgen en zal de Ov-chipkaart een plaats krijgen tussen de NS kortingsacties.

NS aanbiedingen op treinkaartjes

De NS heeft regelmatig aanbiedingen op treinkaartjes, waarbij de korting soms kan oplopen tot wel 70%! Met deze NS aanbiedingen wordt een poging gedaan om het openbaar vervoer aantrekkelijker te maken. Het reizen met de trein in Nederland is namelijk erg duur, maar met kortingen tot wel 70% is het natuurlijk voor iedereen betaalbaar! Tijdens een NS dagkaart actie kunt u vaak al een hele dag reizen voor slechts 17 euro. 

Deze NS aanbiedingen hebben vaak een verkoopperiode van enkele weken en zijn beperkt op voorraad. Wij raden u dan ook altijd aan om direct te profiteren van een treinkaartjes actie, zodat u hier later geen spijt van krijgt. Wilt u in de toekomst direct op de hoogte worden gebracht? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief in het linkergedeelte van onze website.

Korting op treinkaartjes van de NS

In Nederland wordt er veelal korting op treinkaartjes verkregen door abonnement houders en studenten met een studenten-ov. Hiermee kunnen er 3 personen met 40% korting meereizen. De ov studentenkaart is met uitzondering van feestdagen altijd geldig.

Geen korting op feestdagen, tenzij anders vermeld in de voorwaarden van de treinkaartjes actie!

Er dient hierbij onderscheid te worden gemaakt tussen trein acties en de ov-studentenkaart. Bij veel trein acties, waarbij u goedkope treinkaartjes kunt kopen is het wel mogelijk om op feestdagen gebruik te maken van deze aanbieding, terwijl dit met de studentenkaart niet mogelijk is. Hieronder hebben we een lijst opgesteld van feestdagen, waarop studenten geen gebruik kunnen maken van hun ov-studentenkaart.

  • 1 januari (Nieuwjaarsdag)
  • 24 april (Eerste Paasdag)
  • 25 april (Tweede Paasdag)
  • 30 april (Koninginnedag)
  • 5 mei (Bevrijdingsdag)
  • 2 juni (Hemelvaartsdag)
  • 12 juni (Pinksterren)
  • 13 juni (Tweede pinksterdag)
  • 25 december (Eerste Kerstdag)
  • 26 december (Tweede Kerstdag)

De NS acties

Hieronder zullen er een aantal NS acties worden weergegeven. De meeste zullen al verlopen zijn, omdat de gemiddelde NS actie maar 1 maand meegaat. Wel is er bijna elke maand een nieuwe actie van de NS. Als u verstandig bent is er dus altijd een mogelijkheid om voordelig met korting te reizen bij de NS. Kijk hieronder voor de NS actie die voor u geschikt is.

Toon #
Titel
Goedkope treinkaartjes in maart 2015
Goedkope treinkaartjes naar Keukenhof 2015
La Place dagkaart actie in maart 2015
Goedkope treinkaartjes voor de Libelle zomerweek 2015
Vroegboekkorting voor de Zon-Thalys in 2015
Korting op InterRail door Europa
Kortingsacties naar Parijs in voorjaar 2015
Trein door Europa met InterRail
Goedkope stedentrip naar Antwerpen
Goedkope treintickets naar Brussel

Treinreis boeken

Laatste tweets!

http://goedkoop-treinkaartje.nl/privacy-policy

. . . . .