Kortingsacties in 2015

Regelmatig houden bedrijven acties in samenwerking met de NS, waarmee goedkope treinkaartjes mogelijk worden gemaakt. De NS kortingsacties zijn ideaal voor uitstapjes en bezoekjes aan familie/vrienden, omdat u hiermee voorzien bent van een heen- en terugreis voor een betaalbaar tarief. Heeft u weleens gebruik gemaakt van een trein actie? Op Goedkoop-treinkaartje.nl vindt u de laatste treinkaartjes acties en kunt u doorklikken voor meer informatie/bestellen van goedkope treinkaartjes. In de actieperiodes worden NS dagkaarten vaak met 60 - 70% korting vergeven!

NS Dal Voordeel actie

Wilt u goedkoop met de trein? Via onze website vindt u acties van o.a. Blokker, Kruidvat, Etos, Albert Heijn, Hema, C1000, Kruidvat en nog veel meer! Wij publiceren dagelijks de laatste aanbiedingen en brengen u hier graag van op de hoogte! Like ons daarom op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste dagkaart acties.

Vaste aanbieders van NS acties

Een aantal aanbieders houdt maandelijks/jaarlijks een actie m.b.t. treinreizen en daarom hebben wij deze opgenomen in de onderstaande lijst. U kunt natuurlijk altijd even op de vaste pagina's kijken of er een aanbieding lopende is. Tevens hebben wij een overzicht van goedkope treinkaartjes in 2015 opgesteld, waarin wij een voorspelling doen van de komende acties.

AH actie Blokker actie
Deen actie Hema actie
Jumbo actie Kruidvat actie

Regelmatig zijn er treinkaartjes acties, waarbij NS dagkaarten worden verkocht met 70% korting! Met deze NS aanbiedingen wordt het Openbaar Vervoer aantrekkelijker gemaakt voor uitstapjes of bezoekjes aan familie/vrienden. De reguliere tarieven zijn vaak erg duur, waardoor het reizen met de auto in veel gevallen goedkoper is. Wilt u goedkoop met de trein reizen? Profiteer dan van deze treinkaart acties en ontdek hoeveel u kunt besparen met een NS dagkaart actie

Goedkope dagkaarten beperkt verkrijgbaar

De goedkope dagkaarten hebben vaak een verkoopperiode van enkele weken en zijn beperkt op voorraad. Daarbij raken ze vaak razendsnel uitverkocht door de populariteit en zijn ze uitverkocht voor u het weet. Wees er daarom snel bij en koop de tickets direct, wanneer wij u op de hoogte stellen.

Korting op treinkaartjes in 2015

In Nederland wordt er veelal korting op treinkaartjes verkregen door abonnement houders en studenten met een OV-reisproduct. Hiermee kunnen er 3 personen met 40% korting meereizen. De OV-studentenkaart is met uitzondering van feestdagen altijd geldig. Op feestdagen kan het zo zijn dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de kortingsregeling, tevens zijn aangeschafte treinkaart acties vaak niet geldig op feestdagen. Dit staat altijd in de voorwaarden vermeld en daarom raden wij u aan om deze goed door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat.

NS Acties in 2015

De NS houdt regelmatig acties en deze publiceren wij vrijwel direct op onze website. De goedkope treinkaartjes zijn terug te vinden op deze en onze hoofdpagina. Uiteraard vindt u in de zijkant van de website de laatste updates en kunt u ons altijd een vraag stellen via het contactformulier of aangesloten partnerpagina.

Toon #
Titel
Kerstmarkten naar Düsseldorf en Keulen
Acties in september 2015
Korting op treinkaartjes naar Parijs in 2015!
Boek nu uw tickets voor de kerstmarkt in 2015!
Hele jaar voordelig met de trein
Dal Voordeel actie in september 2015!
NS Dal Voordeel actie
Top-5 Pretparken in Nederland
Retour naar Antwerpen voor € 8,40 voor jongeren
Naar Antwerpen voor € 19,-

Treinreis boeken

Laatste tweets!

. . . . .