NS Hema dagkaart

De herfst aanbieding van de Hema is nog maar net voorbij en de volgende biedt zich alweer aan! Met deze treinkaartjes actie is het mogelijk om met 1 volwassene en 2 kinderen (4 t/m 11 jaar oud) onbeperkt te reizen voor € 17,50. Met de Hema dagkaart acties is het mogelijk om voor een vast bedrag een hele dag op pad te gaan. Zo kun je met de dagkaart actie van de Hema naar verschillende leuke parken in Nederland en ontsnap je even aan de dagelijkse sleur. Wilt je ook profiteren van de komende NS dagkaart actie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook, zodat we jou op de hoogte brengen! Wij raden je aan om de algemene voorwaarden goed door te nemen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zo is deze Hema trein actie inclusief lunch en moet de couponcode worden geactiveerd via de website van de NS. Dit kan nog weleens verschillen met treinkaartjes acties van andere winkelketens.

  • Verkoopperiode: 10 november 2014 t/m 23 november 2014
  • Reisperiode: 10 november 2014 t/m 02 februari 2015
  • Prijs: € 17,50

Lees de voorwaarden goed door
Hierin staat bijvoorbeeld de maximale leeftijd voor een kind, de reistijden en de vervaldatum van de NS HEMA dagkaart.

HEMA Dagkaart

De HEMA trein actie is lopende!

Deze actie maakt gebruik van een NS E-ticket, welke u handig en snel kunt activeren op het web. Op onze pagina staat vermeld hoe u gebruik kunt maken van een E-ticket en hoe u deze in een paar stappen kunt activeren of verzilveren.

De HEMA dagkaarten actie is razend populair door de voordelige prijzen. De NS HEMA dagkaart was verkrijgbaar voor 17,50- euro en hiermee kon een hele dag onbeperkt gereisd worden binnen Nederland. De NS HEMA dagkaarten zijn verkrijgbaar via de winkels van de HEMA en de website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, Efteling of het zwembad. De NS heeft regelmatig acties rondom de dagkaarten, zodat het openbaar gestimuleerd wordt en het voor mensen mogelijk wordt gemaakt om er eens een dagje op uit te trekken.Voor de HEMA trein actie geld "OP=OP", waardoor de aanbieding vaak uitverkocht is.

Treinreis boeken

Laatste tweets!

http://goedkoop-treinkaartje.nl/privacy-policy

. . . . .