NS Hema dagkaart

Hema

Tot 22 november zijn de goedkope treinkaartjes van Hema weer verkrijgbaar! Hiermee kunt u in de periode van november t/m 03 januari 2016 een hele dag onbeperkt reizen. De treinkaartjes van Hema zijn geldig voor 1 volwassene en 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Met de Hema dagkaart acties kunt u voor een vast bedrag een hele dag op pad gaan. Zo is het mogelijk om met de dagkaart actie van de Hema te combineren met één van de leuke pretparken/dierentuinen in Nederland.

Hema trein actie

Wil je ook profiteren van de komende NS dagkaart actie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, download onze app via de Play Store en Like ons op Facebook, zodat we jou op de hoogte brengen! Wij raden je aan om de algemene voorwaarden goed door te nemen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zo is deze Hema trein actie inclusief lunch en moet de couponcode worden geactiveerd via de website van de NS. Dit kan nog weleens verschillen met treinkaartjes acties van andere aanbieders.

  • Verkoopperiode: T/m 22 november 2015;
  • Reisperiode: T/m 03 januari 2016;
  • Prijs: € 17,50;
  • NS dagkaart is geldig voor 1 volwassene en 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar.

Handig om te weten

De treintickets van Hema zijn geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Daarbij dient u na aankoop de couponcode online te verzilveren, waarna u de e-tickets ontvangt per e-mail. Deze dient u uitgeprint mee te nemen op reis.

U ontvangt een voucher voor het treinkaartje en een voucher voor de Hema Hotdog + Frisdrank.

Lees de voorwaarden goed door

Hierin staat bijvoorbeeld de maximale leeftijd voor een kind, de reistijden en de vervaldatum van de NS HEMA dagkaart.

HEMA Dagkaart

. . . . .

×
Overzicht van trein acties

Treinkaart acties