NS Hema dagkaart

De lente aanbieding van de Hema is verkrijgbaar! Met deze treinkaartjes actie is het mogelijk om onbeperkt te reizen voor € 18,- en een lunch op te halen bij een Hema filiaal. Met de Hema dagkaart acties kunt u voor een vast bedrag een hele dag op pad gaan. Zo is het mogelijk om met de dagkaart actie van de Hema naar verschillende leuke parken in Nederland te gaan en ontsnap je even aan de dagelijkse sleur. Wilt je ook profiteren van de komende NS dagkaart actie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook, zodat we jou op de hoogte brengen! Wij raden je aan om de algemene voorwaarden goed door te nemen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zo is deze Hema trein actie inclusief lunch en moet de couponcode worden geactiveerd via de website van de NS. Dit kan nog weleens verschillen met treinkaartjes acties van andere aanbieders.

  • Verkoopperiode: t/m 12 april 2015
  • Reisperiode: t/m 28 juni 2015 met uitzondering van Koningsdag op 27 april.
  • Prijs: € 18,00

Lees de voorwaarden goed door
Hierin staat bijvoorbeeld de maximale leeftijd voor een kind, de reistijden en de vervaldatum van de NS HEMA dagkaart.

HEMA Dagkaart

De HEMA trein actie is lopende!

Deze actie maakt gebruik van een NS E-ticket, welke u handig en snel kunt activeren op het web. Op onze pagina staat vermeld hoe u gebruik kunt maken van een E-ticket en hoe u deze in een paar stappen kunt activeren of verzilveren.

De HEMA dagkaarten actie is razend populair door de voordelige prijzen. De NS HEMA dagkaart is verkrijgbaar voor 18 euro, waarmee een hele dag onbeperkt kan worden gereisd binnen Nederland. De NS HEMA dagkaarten zijn verkrijgbaar via de winkels van de HEMA en de website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, Efteling of het zwembad. De NS heeft regelmatig acties rondom de dagkaarten, zodat het openbaar gestimuleerd wordt en het voor mensen mogelijk wordt gemaakt om er eens een dagje op uit te trekken.Voor de HEMA trein actie geld "OP=OP", waardoor de aanbieding vaak uitverkocht is.

Tags: Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart actie, Treinkaartjes actie, Hema actie, Trein Hema

Treinreis boeken

Laatste tweets!

Alle stedentrips en treinvakanties op één plek!

. . . . .