NS Hema dagkaart

Hema

De zomer aanbieding van de Hema is verkrijgbaar! Met de treinkaartjes actie van Hema is het mogelijk om onbeperkt te reizen voor € 17,50! De Hema treinkaartjes zijn geldig voor 1 volwassene en 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar oud. Met de Hema dagkaart acties kunt u voor een vast bedrag een hele dag op pad gaan. Zo is het mogelijk om met de dagkaart actie van de Hema naar verschillende leuke parken in Nederland te gaan en ontsnap je even aan de dagelijkse sleur. De tickets zijn van maandag t/m vrijdag geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag!

Wil je ook profiteren van de komende NS dagkaart actie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook, zodat we jou op de hoogte brengen! Wij raden je aan om de algemene voorwaarden goed door te nemen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zo is deze Hema trein actie inclusief lunch en moet de couponcode worden geactiveerd via de website van de NS. Dit kan nog weleens verschillen met treinkaartjes acties van andere aanbieders.

  • Verkoopperiode: 08 juni 2015 t/m 21 juni 2015
  • Reisperiode: 08 juni 2015 t/m 17 juli 2015
  • Prijs: € 17,50

Lees de voorwaarden goed door
Hierin staat bijvoorbeeld de maximale leeftijd voor een kind, de reistijden en de vervaldatum van de NS HEMA dagkaart.

HEMA Dagkaart

De HEMA trein actie is lopende!

Deze actie maakt gebruik van een NS E-ticket, welke u handig en snel kunt activeren op het web. Op onze pagina staat vermeld hoe u gebruik kunt maken van een E-ticket en hoe u deze in een paar stappen kunt activeren of verzilveren.

De HEMA treinkaartjes zijn razend populair door de geldigheid voor meerdere personen en de lage prijs. De NS HEMA dagkaart is verkrijgbaar voor 18 euro, waarmee een hele dag onbeperkt kan worden gereisd binnen Nederland. De NS HEMA dagkaarten zijn verkrijgbaar via de winkels van de HEMA en de website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, Efteling of het zwembad. De NS heeft regelmatig acties rondom de dagkaarten, zodat het openbaar gestimuleerd wordt en het voor mensen mogelijk wordt gemaakt om er eens een dagje op uit te trekken.Voor de HEMA trein actie geld "OP=OP", waardoor de aanbieding vaak uitverkocht is.. . . . .

×
Hele jaar 40% korting?