NS Kruidvat dagkaartDe actie van de Kruidvat is weer verlopen. Dat betekend dat de Kruidvat dagkaart actie niet meer verkrijgbaar is in de winkels, maar van de dagkaarten kan natuurlijk nog wel gebruik worden gemaakt. De verkoop van de afgelopen Kruidvat dagkaart actie begon op 11 februari 2014 en lag nog tot ongeveer 25 februari in de winkels. Tijdens deze actie was het mogelijk om voor slechts 13,99 euro een hele dag onbeperkt met de trein te reizen. De dagkaart om met verschillende vervoersmiddelen te reizen was er deze keer niet bij.

Een weekend dagkaart van de Kruidvat kopen? Hij is handig voor de aankomende vakanties (Voorjaarsvakantie en de Meivakantie). Houdt er wel rekening mee dat de dagkaart actie niet geldig is op Koningsdag (26 april).

 • Kosten: € 13,99
 • Verkoopperiode: Start op 11-02-2014
 • Reisperiode: Van 15-02-2014 t/m 15-06-2014
 • Een dag onbeperkt reizen in het weekend
 • OP=OP
 • Niet geldig op Koningsdag
 • Wel geldig in de Voorjaarsvakantie en Meivakantie

Het is met de dagkaart actie van de Kruidvat mogelijk om een hele dag in het weekend te reizen. Vanaf het weekend van 21 december 2013 tot en met het weekend van 23 maart 2014 kan er gebruik worden gemaakt van de NS Kruidvat dagkaart actie. U zult de dagkaart hoogstwaarschijnlijk wel een keer nodig hebben in de komende drieënhalve maand. Schaf in het vervolg direct een Kruidvat dagkaart aan, zodat een treinreis ook voor u betaalbaar blijft! Wilt u er bij de volgende treinkaartjes actie weer bij zijn? Bezoek onze website dan regelmatig of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Kruidvat dagkaart

De NS Kruidvat dagkaart actie zal ook in 2014 weer beschikbaar zijn!

De actie van Kruidvat biedt de mogelijkheid om een hele dag in het weekend voor slechts 13.99- euro. Ook in 2014 zult u weer gebruik kunnen maken van de treinkaartjes actie van de Kruidvat. Door een bij één van de filialen van de winkelketen een Kruidvat dagkaart te kopen kunt u optimaal profiteren van de hoge kortingen. De Kruidvat dagkaart zijn momenteel alleen bij de Kruidvat winkels verkrijgbaar en nog niet via het internet te bestellen. De Kruidvat heeft al  acties gehouden en weet dat de acties vaak vroegtijdig uitverkocht raken. Hoewel er steeds meer treinkaartjes door de Kruidvat worden ingekocht zult u er toch weer vroeg bij moeten zijn, want ook voor de Kruidvat dagkaarten geldt OP=OP! Voor de NS Kruidvat actie kunt u dus altijd terecht bij Goedkoop treinkaartje, omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Trein actie van de Kruidvat

Met de actie wordt het mogelijk gemaakt voor treinreizigers om eens een dagje uit te gaan naar plekken waar je anders nooit komt. Hiermee is het veel voordeliger om lange afstanden te reizen en eens een hele dag lekker te genieten. De treinreizen zijn gemakkelijk en comfortabel, daarbij is het een veilige manier van reizen en is het op dit moment hartstikke voordelig! De voorwaarden van de NS Kruidvat actie zijn hieronder vermeld.

Kruidvat dagkaart actie

Dagkaart geldig op één zaterdag of één zondag in de periode van 5 oktober t/m 19 januari 2014.

Actievoorwaarden:

 • OP = OP
 • Het treinkaartje van de Kruidvat is een chip- en stempelkaart ineen. Hiermee dient u in te checken bij een poortje, paaltje of kaartlezer.
 • Verkoopperiode start op 1 oktober 2013
 • Reizen mag vanaf 5 oktober 2013
 • De Kruidvat dagkaart actie is geldig tot en met 19 januari 2014