NS Kruidvat dagkaart

De actie van de Kruidvat is lopende en het is mogelijk om een Weekend dagkaart te kopen voor slechts € 13,99! Met deze Weekend dagkaart actie van de Kruidvat kunt u tot en met 7 oktober 2014 één dag in het weekend reizen. U heeft nog alle tijd om gebruik te maken van de actie, maar slechts tot 19 oktober 2014 om er één te kopen. De Kruidvat dagkaart actie is verkrijgbaar in de winkels en tijdens deze actie is het mogelijk om voor slechts 13,99 euro een hele dag in het weekend met de trein te reizen.

Kruidvat dagkaart actie

Een weekend dagkaart van de Kruidvat kopen? Hij is handig voor in de zomervakantie om er even lekker een dagje tussenuit te gaan!

  • Kosten: € 13,99
  • Verkoopperiode: 07 tot en met 19 oktober 2014
  • Reisperiode: Van 11 oktober 2014 tot en met 25 januari 2015
  • Een dag onbeperkt reizen in het weekend
  • OP=OP

Het is met de dagkaart actie van de Kruidvat mogelijk om een hele dag in het weekend te reizen. U zult de dagkaart in de komende periode (zomervakantie) vast een keer kunnen gebruiken. Koop de Weekend dagkaart of de OV-dagkaart van de Kruidvat direct bij één van de filialen, zodat een treinreis ook voor u betaalbaar blijft! Wilt u er bij de volgende treinkaartjes actie weer bij zijn? Bezoek onze website dan regelmatig of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Weekend dagkaart

Er even een dagje tussenuit? Maak gebruik van deze kortingsactie en profiteer!

De NS Kruidvat dagkaart actie is lopende

De actie van Kruidvat biedt de mogelijkheid om op een zaterdag of zondag te reizen. Ook in 2014 zult u weer gebruik kunnen maken van de treinkaartjes actie van de Kruidvat. Door een bij één van de filialen van de winkelketen een Kruidvat dagkaart te kopen kunt u optimaal profiteren van de hoge kortingen. De Kruidvat dagkaart zijn momenteel alleen bij de Kruidvat winkels verkrijgbaar en nog niet via het internet te bestellen. De Kruidvat heeft al  acties gehouden en weet dat de acties vaak vroegtijdig uitverkocht raken. Hoewel er steeds meer treinkaartjes door de Kruidvat worden ingekocht zult u er toch weer vroeg bij moeten zijn, want ook voor de Kruidvat dagkaarten geldt OP=OP! Voor de NS Kruidvat actie kunt u dus altijd terecht bij Goedkoop treinkaartje, omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Trein actie van de Kruidvat

Met de actie wordt het mogelijk gemaakt voor treinreizigers om eens een dagje uit te gaan naar plekken waar je anders nooit komt. Hiermee is het veel voordeliger om lange afstanden te reizen en eens een hele dag lekker te genieten. De treinreizen zijn gemakkelijk en comfortabel, daarbij is het een veilige manier van reizen en is het op dit moment hartstikke voordelig! De voorwaarden van de NS Kruidvat actie zijn hieronder vermeld.

Dagkaart geldig op één zaterdag of één zondag in de periode van 11 oktober 2014 t/m 25 januari 2015

Treinreis boeken

. . . . .