NS Kruidvat dagkaart

Er is weer een trein actie van de Kruidvat lopende! Hierbij wordt de NS Weekend dagkaart van Kruidvat voor € 13,99 verkocht en kan er één dag in het weekend worden gereisd ongeacht de bestemming. Wilt u binnenkort goedkoop met de trein? Aarzel dan niet en bestel direct de Kruidvat dagkaart! U kunt ook overwegen om de OV Weekenddagkaart te bestellen voor € 16,49, want hiermee kunt u in alle vervoersmiddelen van het Openbaar Vervoer reizen. Zo kunt u met deze OV dagkaart van Kruidvat met de trein, bus, tram en metro. Ideaal toch?

In het vervolg direct profiteren van de Kruidvat trein aanbieding? Wees er dan snel bij, Like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Op deze manier weet u zeker dat u van de Kruidvat dagkaart actie kunt profiteren en geniet van hoge kortingen. Een weekend dagkaart van de Kruidvat kopen? Dit kan bij de verschillende vestigingen en via de webshop. Wanneer u voor € 50,- of meer besteld in de webshop betaalt u geen verzendkosten. Helaas kunt u slechts 2 dagkaarten per bestelling bestellen.

Kruidvat dagkaart actie

Samenvatting van de Kruidvat dagkaart actie:

  • Kosten NS dagkaart: € 13,99
  • Kosten OV dagkaart: € 16,49
  • Verkoopperiode: 12 mei tot 24 mei 2015 (OP=OP)
  • Reisperiode 1: 16 mei t/m 12 juli
  • Reisperiode 2: 15 aug t/m 13 sep

Het is met de dagkaart actie van de Kruidvat mogelijk om een hele dag in het weekend te reizen. U zult de dagkaart in de komende periode vast een keer kunnen gebruiken. Koop de Weekend dagkaart of de OV-dagkaart van de Kruidvat direct bij één van de filialen, zodat een treinreis ook voor u betaalbaar blijft! Wilt u er bij de volgende treinkaartjes actie weer bij zijn? Bezoek onze website dan regelmatig of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Kruidvat weekend dagkaart

Er even een dagje tussenuit? Maak gebruik van deze kortingsactie en profiteer!

De NS Kruidvat dagkaart actie is lopende

De actie van Kruidvat biedt de mogelijkheid om op een zaterdag of zondag te reizen. Ook in 2015 zult u weer gebruik kunnen maken van de treinkaartjes actie van de Kruidvat. Door een bij één van de filialen van de winkelketen een Kruidvat dagkaart te kopen kunt u optimaal profiteren van de hoge kortingen. De Kruidvat dagkaart zijn momenteel alleen bij de Kruidvat winkels verkrijgbaar en nog niet via het internet te bestellen. De Kruidvat heeft al  acties gehouden en weet dat de acties vaak vroegtijdig uitverkocht raken. Hoewel er steeds meer treinkaartjes door de Kruidvat worden ingekocht zult u er toch weer vroeg bij moeten zijn, want ook voor de Kruidvat dagkaarten geldt OP=OP! Voor de NS Kruidvat actie kunt u dus altijd terecht bij Goedkoop treinkaartje, omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Trein actie van de Kruidvat

Met de actie wordt het mogelijk gemaakt voor treinreizigers om eens een dagje uit te gaan naar plekken waar je anders nooit komt. Hiermee is het veel voordeliger om lange afstanden te reizen en eens een hele dag lekker te genieten. De treinreizen zijn gemakkelijk en comfortabel, daarbij is het een veilige manier van reizen en is het op dit moment hartstikke voordelig! De voorwaarden van de NS Kruidvat actie zijn hieronder vermeld.

Tags: Treinkaartjes actie, Trein Kruidvat, Kruidvat actie, Kruidvat dagkaart, Weekend dagkaart

Treinreis boeken

Laatste tweets!

. . . . .