Trein Kortingsacties in December 2018

Overzicht van treinkaartjes acties in December 2018.

ActieVanDeDag Treinkaartjes

In december 2018 bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De kortingsacties van ActievandeDag zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk t/m 31 maart 2019. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Na betaling ontvangt u een vouchercode die u 30 dagen voor vertrek kunt verzilveren met als uiterste reisdatum 31 maart 2019. Wanneer u de vouchercode heeft ontvangen kunt u deze direct online verzilveren en op reis. Het stappenplan om de unieke vouchercode online te verzilveren is opgenomen in de bevestigingsmail van uw bestelling, waar u altijd op terug kunt vallen als u er niet uitkomt.

Trein Actie van de Dag

Lees meer: ActieVanDeDag Treinkaartjes

NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 50,60 voor een bedrag van € 19 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie

Lees meer: NS dagkaart actie

NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in december 2018? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2018

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

Lees meer: NS dagkaart

De Spoordeelwinkel

Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Like ons op Facebook, download de app of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op onze website.

De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Naast terugkerende acties van Bakker Bart, Delifrance, La Place en Doppio worden er tijdelijke uitjes en combitickets verkocht. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

Treinuitjes van de Spoordeelwinkel

Lees meer: De Spoordeelwinkel

NS Spoordeelwinkel

 • Trein + Doppio
 • Doppio Espresso
 • € 19
 • Verkoop: t/m 28 februari 2019
 • Reizen: t/m 31 maart 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour (stad naar keuze) + Voucher Koffie of thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso.
 • Bestellen
 • 1e klas Dagretour
 • Chocolate Company
 • € 22
 • Verkoop: t/m 28 februari 2019
 • Reizen: t/m 31 maart 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour (1e klas) + Hotchocspoon bij Chocolate Company
 • Bestellen
 • Trein + WILDLANDS
 • WILDLANDS Emmen
 • € 24
 • Verkoop: t/m 06 januari 2019
 • Reizen: t/m 31 januari 2019
 • Reisproduct: Trein Dagretour Emmen + Entree WILDLANDS Emmen
 • Bestellen

Lees meer: NS Spoordeelwinkel

4x Korting op Treinkaartjes in December 2018

Een goedkoop treinkaartje nodig? Ook in december zijn er weer verschillende aanbiedingen verkrijgbaar van o.a. ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, NS en de Spoordeelwinkel, waarbij dagretours, dagkaarten en enkele reis treinkaartjes met korting worden aangeboden. Benieuwd of uw reis goedkoper kan? Maak gebruik van de handige treinkaartjes vergelijker, waarmee het goedkoopste reisproduct voor uw reis wordt berekend. Op de hoogte blijven van goedkope treinkaartjes? Like ons op Facebook, schrijf u in voor de nieuwsbrief en bezoek Goedkoop-treinkaartje.nl regelmatig.

Treinreizen

Lees meer: 4x Korting op Treinkaartjes in December 2018

Treinkaartjes voor € 12 per stuk

Trein Enkele Reis

Een nachtje weg, kerstshoppen, een kerstmarkt bezoeken, een transfer naar het vliegveld of op bezoek bij vrienden/familie? In december bestelt u de veelzijdige treinkaartjes enkele reis bij VakantieVeilingen voor €12 per stuk. De treinkaartjes kunt u samen op één dag gebruiken of op 2 verschillende dagen met als uiterste reisdatum 31 maart 2019. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag.

De treinkaartjes enkele reis bestelt u eenvoudig online op de website van VakantieVeilingen. Hiervoor dient u eenmalig een account aan te maken, waarna u de treinkaartjes kunt bestellen. Binnen 60 minuten na betaling ontvangt u per e-mail 2 unieke vouchercodes die u online kunt verzilveren. Na verzilvering van een vouchercode, zoals in de mail is uitgelegd ontvangt u de e-tickets die u uitgeprint meeneemt op reis als geldig vervoersbewijs. Met de QR-code op uw e-ticket kunt u in- en uitchecken om de OV Poortjes op treinstations te openen.

VakantieVeilingen

Lees meer: Treinkaartjes voor € 12 per stuk

NS wandeling

Heeft u zin om ergens te gaan wandelen, maar heeft u de huidige omgeving al vaak genoeg gezien? Dan is het misschien leuk om met de trein naar een andere plaats te reizen, waarna u door een onbekende omgeving kunt wandelen. Nederland kent immers genoeg parken, bossen en wandelroutes. Om dit te stimuleren houdt de NS verschillende acties en noemt deze de NS wandeling of NS wandelroutes! Zo zijn er in 2015 de onderstaande wandeltochten georganiseerd.

 • Beerschoten - Bilthoven (6, 11 of 17 kilometer)
 • Hemelse berg te Arnhem (15 kilometer)
 • Mastbos te Breda (11 of 14 kilometer)
 • Paterswoldsemeer te Groningen (6.5, 12 of 19 kilometer)
 • Ankeveense Plassen (22 kilometer)

U kunt natuurlijk ook een hotel + treinticket boeken in de buurt van een andere omgeving. Dit is via onze website ontzettend voordelig! U kunt al voor € 89,- een 2-persoons hotel + treinticket + ontbijt boeken op verschillende locaties binnen Nederland. Dit trein + hotel arrangement boeken? Klik hier!

Treinvakantie

Wilt u een NS wandeling maken? Kijk dan regelmatig op onze website, want zullen de wandelingen van Eropuit en de NS publiceren. Ze zijn vaak gratis, dus wanneer u dit combineert met een NS abonnement, jaarkaart of treinkaartjes actie is dit natuurlijk ideaal. Op deze manier kunt u betaalbaar ontspannen en ontdekt u Nederland in al haar pracht en glorie. De natuur in Nederland wordt goed bijgehouden en dat is goed terug te zien in de wandeltochten en routes die voor u zijn uitgestippeld.

Houdt onze website de komende tijd in de gaten en ontdek de leukste tochten!


Bekijk alle NS Wandelingen

Trein naar Negenmaandenbeurs

Wilt u in 2019 naar met de trein naar de Negenmaandenbeurs? Dit jaar wordt de Negenmaandenbeurs gehouden van 20 t/m 24 februari 2019 in RAI Amsterdam en tijdelijk is het mogelijk om entreetickets voor € 15,95 te bestellen via onze website i.p.v. 17,95. Dit evenement is uitstekend bereikbaar per trein, aangezien de beurshallen op maximaal 5 minuten loopafstand liggen van station Amsterdam RAI. Combineer dit entreebewijs daarom met een aanbieding van Actievandedag of Hema.

Gaat u met 4 of meer personen? Dan is de NS Groepsticket wellicht het juiste reisproduct. Met het NS Groepsitkcet ontvangt u groepskorting op uw treinreis en wordt een dagje uit wel heel voordelig!

Negenmaandenbeurs

Lees meer: Trein naar Negenmaandenbeurs

Doppio trein actie

Het is t/m 28 februari 2019 mogelijk om een goedkope dagretour + koffie of thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio te bestellen voor € 19 bij de Spoordeelwinkel. De actie is geldig op ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend/feestdagen de hele dag in de reisperiode van t/m 31 maart 2019.

Goedkope treinkaartjes van Doppio

Deel deze pagina voor familie/vrienden/collega's!

De tickets zijn te koop voor € 19, waarna u 2 vouchers ontvangt (voucher NS Dagretour + voucher Doppio Espresso). De voucher NS dagretour dient u online te verzilveren en de voucher Doppio Espresso dient u uitgeprint mee te nemen.

Lees meer: Doppio trein actie

NS Dierenpark Emmen (Wildlands)

Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen. Een goedkoop treinkaartje naar dierenpark Emmen is nu mogelijk door de 50% korting actie op deze NS actie. De NS dierenpark actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking van de NS en dierenpark Emmen. Dus heeft u de komende tijd zin en tijd om eens lekker een dagje erop uit te trekken naar de dierentuin. Door deze goedkope actie met de trein is het extra voordelig om een dagje te genieten van de dierentuin.

Trein naar Dierenpark Emmen

Lees meer: NS Dierenpark Emmen (Wildlands)

Trein naar Huishoudbeurs

Wilt u met de trein naar de Huishoudbeurs in 2019? De Huishoudbeurs wordt dit jaar weer in de Amsterdam Rai georganiseerd in de periode van zaterdag 20 februari t/m 24 februari 2019. Dit evenement is al jaren een bekend fenomeen, razend populair en staat bekend als het gezelligste vriendinnenfeest van Nederland. Op de beurs geniet u van oriëntale hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows. Tevens worden er workshops gegeven en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends.

Bestel een entreekaartje in combinatie met een treinreis en reis met korting! Tevens kunt u een los entreekaartje kopen. Meer hierover vindt u meer onderaan de pagina. Bespaar op de kosten en schaf deze combideal direct aan, zodat uw dag alvast compleet is. Een NS Dagretour + Entree Huishoudbeurs 2019 voor slechts € 34,95. Neem de tickets uitgeprint mee op reis en ontdek het leukste vrouwen evenement van Nederland!

Huishoudbeurs

Lees meer: Trein naar Huishoudbeurs

Dal Dagkaart actie voor € 19

Een dagje weg, shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met de NS Dal Dagkaart reist u een hele dag onbeperkt met de trein in de daluren of in het weekend met als uiterste reisdatum 31 december 2018. De NS Dalurendagkaart is geldig op maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 -16:00, en 18:30 - 04:00. Op zaterdag en zondag is deze dagkaart de hele dag geldig en kunt u onbeperkt door heel Nederland reizen.

Dal Dagkaart actie

Lees meer: Dal Dagkaart actie voor € 19

Trein naar Winter Efteling

Er even tussenuit? Bezoek de winter Efteling en beleef een dag vol spanning, avontuur en plezier. T/m 06 januari 2019 bestelt u voor € 41 (2e klas) en € 48 (1e klas) een NS Dagretour Den Bosch of Tilburg + Arriva busvervoer tot aan het park + entree voor de Winter Efteling (t.w.v. € 35,50). Kinderen tot 3 jaar reizen gratis met u mee en mogen gratis mee in het park. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunt u voor € 27 het complete actiepakket bestellen.

Na aankoop ontvangt u een voucher entree, NS dagretour en een busticket. Volg het bijgevoegde stappenplan om de gewenste reisdag te selecteren en de tickets te activeren.

Trein naar Efteling

Lees meer: Trein naar Winter Efteling

Met de trein naar de Efteling

T/m 06 januari koopt u een NS dagretour + entreebewijs voor € 41 (2e klas), € 48 (1e klas) en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar slechts € 27! De actiecoupons zijn te gebruiken tot 31 januari 2019, waarbij zowel de treinreis, busreis als het entreebewijs is inbegrepen. Wilt u ook ontspannen beginnen aan uw uitje? Reis dan comfortabel en snel met de trein naar de Efteling en ontdek hoe betaalbaar een treinuitje binnen Nederland kan zijn!

Trein naar Efteling

Lees meer: Met de trein naar de Efteling

Deel deze pagina!

Close