Trein Kortingsacties in oktober 2018

Overzicht van treinkaartjes acties in oktober 2018.

Trein naar Dutch Design Week

T/m 28 oktober bestelt u voor € 28 (2e klas) en € 33 (1e klas) een NS dagretour Eindhoven + voucher Dutch Design Week. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Eindhoven, waarna u zich op 110 verschillende locaties in Eindhoven kunt verbazen en verwonderen. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 20 t/m 28 oktober 2018.

Lees meer

Hema Treinkaartjes

Hema treinkaartjes

T/m 28 oktober 2018 bestelt u bij Hema goedkope treinkaartjes voor de periode van 15 oktober t/m 09 december 2018! Voor slechts € 19,95 is de Hema dagretour verkrijgbaar en ontvangt u een koffie of thee en een tompouce bij één van de filialen van Hema met uitzondering van de stationsvestigingen. Op deze manier kunt u voordelig een dagje shoppen in uw favoriete stad en dezelfde dag nog met de trein terug. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de dagkaart actie van Hema een dagje naar een pretpark/dierentuin in Nederland te gaan.

Hema treinkaartjes

Lees meer

La Place Treinkaartjes

Het is t/m 31 oktober 2018 mogelijk om een dagretour + lunch bij La Place te bestellen voor slechts € 19 (2e klas) en € 24 (1e klas). Op deze manier reist u goedkoop met de trein en kunt u even tot rust komen in een restaurant van La Place. De aanbieding is ideaal voor een dagje shoppen of een bezoek aan musea/bezienswaardigheden in Nederland. De lunch bij La Place bestaat uit een La Place sandwich en verse sap. De treinkaartjes zijn geldig t/m 30 november 2018 en bestelt u via de onderstaande link.

Deze dagretour actie van La Place is vaak ook goedkoper voor reizigers die enkel gebruik maken van de treintickets. Het retourtarief op lange trajecten ligt vaak hoger dan dit actietarief. Gaat er u er binnenkort op uit met vriendinnen? Maak dan gebruik van deze actie en te genieten van een heerlijk dagje uit!

Lees meer

De Spoordeelwinkel

Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Like ons op Facebook, download de app of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op onze website.

De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Naast terugkerende acties van Bakker Bart, Delifrance, La Place en Doppio worden er tijdelijke uitjes en combitickets verkocht. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

Treinuitjes van de Spoordeelwinkel

Lees meer

ActieVanDeDag Treinkaartjes

In oktober 2018 bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De kortingsacties van ActievandeDag zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk t/m 31 december 2018. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Na betaling ontvangt u een vouchercode die u 30 dagen voor vertrek kunt verzilveren met als uiterste reisdatum 31 december 2018. Wanneer u de vouchercode heeft ontvangen kunt u deze direct online verzilveren en op reis. Het stappenplan om de unieke vouchercode online te verzilveren is opgenomen in de bevestigingsmail van uw bestelling, waar u altijd op terug kunt vallen als u er niet uitkomt.

Trein Actie van de Dag

Lees meer

VakantieVeilingen Treinkaartjes

In oktober 2018 bestelt u online een set van 2 set goedkope treinkaartjes (enkele reis) te bestellen voor € 24! De VakantieVeilingen treinkaartjes zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren en gebruiken t/m 31 december 2018 in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Te gebruiken op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Treinkaartjes in Oktober 2018

De aanbiedingen van VakantieVeilingen in oktober 2018 zijn ideaal te combineren met een evenementen, een dagje shoppen, het strand of een transfer naar Schiphol. U hoeft de treinkaartjes namelijk niet op dezelfde dag te gebruiken, maar dit mag wel.

 • Prijs (2e klas): € 24 (€ 12 p/s)
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 31 december 2018
 • Reisproduct: Treinkaartje Enkele Reis
 • Te koop bij: VakantieVeilingen (webshop)
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Tevens geldig op 2 verschillende dagen.

Deel deze pagina via Sociale Media en wees er als eerste bij!

Trein aanbieding VakantieVeilingen

Lees meer

Blokker actie weer een groot succes

Ook dit keer is de Blokker dagkaart actie weer een groot succes! Nog geen NS dagkaart van de Blokker aangeschaft? Het is dit maal mogelijk om al voor slechts € 15,50 een Blokker dagkaart aan te schaffen! Wij raden u wel aan om de voorwaarden nogmaals goed door te lezen, voordat u een ticket aanschaft. Er zijn regelmatig reizigers die niet goed op de reisperiode hebben gelet. Daarbij komt dat u met de Blokker dagkaart enkel in de daluren mag reizen. Dit is voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur en 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend mag u de hele dag reizen met een NS dagkaart van de Blokker actie.

Goedkope treinkaartjes

Blokker dagkaart geladen op een wegwerp OV-chipkaart

De Blokker dagkaart wordt binnen een dag naar uw postadres verstuurd, zodat u de volgende dag al direct gebruik kunt maken van uw aankoop. De NS dagkaart van de Blokker is geladen op een wegwerp OV-chipkaart die na het inchecken een hele dag geldig is. Wanneer deze dag is verstreken kunt u de kaart niet meer gebruiken en dient u hem weg te gooien. Het is één van de eerste treinkaartjes acties, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een wegwerp OV-chipkaart. Het zal echter zeker niet de laatste keer zijn dat een actie op deze manier wordt verspreid, want de ov-chipkaart is uiteindelijk de toekomst voor het Nederlands openbaar vervoer.

Blokker Treinkaartjes

Blokker

Van maandag 11 december t/m 24 december 2017 koopt u weer 2 goedkope treinkaartjes bij Blokker voor € 29 (€ 14,50 per NS Dalvrij Dagkaart! Met de Dal Vrij Dagkaart van Blokker reist u doordeweeks in de daluren en in het weekend de hele dag. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend en feestdagen de hele dag. De trein aanbieding van Blokker is vaak razendsnel uitverkocht, dus wees er snel bij! De Blokker dagkaart actie is verkrijgbaar bij de vestiging in uw buurt en geldig voor 2 personen in de periode van 11 december t/m zondag 21 januari 2018. Kinderen van 4 tot 11 jaar reizen met een Railrunner van € 2,50 met u mee in de trein, dus profiteer van deze NS dagkaart actie!

Blokker Treinkaartjes in 2018

De Blokker treinkaartjes zijn uitstekend te combineren met een uitstapje naar de dierentuin of pretpark. U bespaart hiermee aanzienlijk op de reiskosten en hoeft enkel nog een entreebewijs te kopen, waarna uw uitstapje met de trein compleet is. De treinkaartjes van Blokker zijn alleen in de winkels te koop. Houdt er rekening mee dat deze vaak binnen enkele dagen uitverkocht raakt en OP=OP. De Blokker treinkaartjes actie wordt op een wegwerp OV Chipkaart geladen. Deze kunt u na aankoop direct gebruiken en hoeft niet online te worden geactiveerd.

Lees meer

Altijd Voordeel Maand

Een Altijd Voordeel Maand abonnement bestellen? Met dit reisproduct van de NS ontvangt u korting in de spits- en daluren. Het Altijd Voordeel Maand abonnement is maandelijks opzegbaar en verkrijgbaar voor € 25 per maand. Naast uw persoonlijke voordeel is het toegestaan om 3 medepassagiers te laten meereizen met 40% korting. Zij dienen Samenreiskorting op te laden bij een automaat, waarna zij de gehele rit met u mee dienen te reizen.

De spitsuren profiteert u van 20% en in de daluren van 40% korting. De spitsuren lopen van 06:30 t/m 09:00 uur en tussen 16:00 en 18:30 uur. De Daluren van de NS zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 6.30 uur. In het weekend de hele dag.

Altijd Voordeel maand abonnement

Altijd Voordeel Maand abonnement

Hieronder vindt u enkele tips en voordelen van het Altijd Voordeel Maand abonnement.

 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar. U zit er dus geen jaar aan vast.
 • Geldig op het binnenlandse gedeelte van de treinreis per IC Berlijn of ICE International.
 • Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.
 • Het Altijd Voordeel Maand Abonnement wordt op uw persoonlijke OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt.
 • U profiteert van 40% korting, wanneer u 5 minuten voor de spitsuren incheckt en toch in de spitsuren uitcheckt. Inchecken bepaalt uw reiskostenvoordeel.

Overige voordelen

 • U ontvangt 4x per jaar gratis het aanbieding blad Spoor van de NS.
 • U ontvangt korting bij autoverhuur van Green Wheels.
 • U ontvangt korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.
 • Het reisproduct is ook verkrijgbaar in combinatie met een Toeslag InterCity Direct Altijd Toeslagvrij abonnement.

Terug naar: NS Abonnementen

Altijd Voordeel Jaar

Een Altijd Voordeel Jaar abonnement bestellen? Met dit reisproduct van de NS ontvangt u korting in de spits- en daluren. Het Altijd Voordeel Jaar abonnement is Jaarlijks opzegbaar en verkrijgbaar voor € 20 per Jaar. Naast uw persoonlijke voordeel is het toegestaan om 3 medepassagiers te laten meereizen met 40% korting. Zij dienen Samenreiskorting op te laden bij een automaat, waarna zij de gehele rit met u mee dienen te reizen.

De spitsuren profiteert u van 20% en in de daluren van 40% korting. De spitsuren lopen van 06:30 t/m 09:00 uur en tussen 16:00 en 18:30 uur. De Daluren van de NS zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 6.30 uur. In het weekend de hele dag.

Altijd Voordeel Jaar

Altijd Voordeel Jaar abonnement

Hieronder vindt u enkele tips en voordelen van het Altijd Voordeel Jaar abonnement.

 • Het abonnement is Jaarlijks opzegbaar. U zit er dus geen jaar aan vast.
 • Geldig op het binnenlandse gedeelte van de treinreis per IC Berlijn of ICE International.
 • Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.
 • Het Altijd Voordeel Jaar Abonnement wordt op uw persoonlijke OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt.
 • U profiteert van 40% korting, wanneer u 5 minuten voor de spitsuren incheckt en toch in de spitsuren uitcheckt. Inchecken bepaalt uw reiskostenvoordeel.
 • Geldig op feestdagen met 40% korting.

Kinderen en Altijd Voordeel Jaar abonnement

Bij het Altijd Voordeel Jaar abonnement is het toegestaan om 3x gratis een Kids Vrij abonnement te nemen voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Zo genieten ook uw kinderen van het Altijd Voordeel Jaar abonnement en maken zij onder toezicht van een ouder kennis met het Nederlands treinverkeer.

Ouderen en Altijd Voordeel Jaar

Het reisproduct is ideaal voor ouderen (vanaf 60 of ouder) die regelmatig met de trein reizen. Voor € 20 per maand ontvangt u op elke treinreis korting en heeft u de investering er binnen enkele ritten uit. Zeker wanneer u een medepassagier met 40% korting meeneemt en uw eventuele kleinkinderen. Bent u 60 jaar of ouder? Dan kunt u bij dit abonnement 7 Keuzedagen aanschaffen voor € 24,50. Met een Keuzedag reist u de hele dag onbeperkt met de trein. Deze zijn te activeren bij automaten van de NS, waarmee u ze binnen enkele seconden op uw OV Chipkaart laad.

Overige voordelen

 • U ontvangt 4x per jaar gratis het aanbieding blad Spoor van de NS.
 • U ontvangt korting bij autoverhuur van Green Wheels.
 • U ontvangt korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.
 • Het reisproduct is ook verkrijgbaar in combinatie met een Toeslag InterCity Direct Altijd Toeslagvrij abonnement.

Terug naar: NS Abonnementen

NS abonnementen

Reist u regelmatig met de trein en zou u graag een abonnement bij de NS willen afsluiten? Wij hebben alle mogelijkheden voor u uitgewerkt. Er zijn verschillende jaar en maand abonnementen verkrijgbaar, waarmee u profiteert van vaste korting of vrij reizen in de dal- en/of spitsuren. Het tarief van maandelijks opzegbare abonnementen is vaak hoger, omdat u profiteert van extra korting bij het afsluiten van een jaarabonnement. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende reisproducten van de NS.

Weekend Vrij - 52 weekenden onbeperkt reizen

Met het vernieuwd Weekend Vrij abonnement van de NS kunt u elk weekend van het jaar gratis reizen en reist u in de daluren met korting. Dit NS abonnement is erg geschikt voor mensen die in vooral in de weekenden of de daluren richting vrienden of familie vertrekken. Tevens is dit vernieuwde trein abonnement erg handig voor weekendjes weg of dagjes uit.

Meer over: Weekend Vrij abonnement


Altijd voordeel - Heel jaar korting in dal en spits

Met het nieuwe altijd voordeel abonnement geniet u altijd van 40% korting, behalve in de spitsuren. Tevens mogen er maximaal 3 vrienden of familieleden mee reizen voor 40% korting in de daluren. Voor mensen die erg vaak met de trein reizen is deze aanbieding erg geschikt.

Maand abonnement: Altijd Voordeel Maand

Jaar abonnement: Altijd Voordeel Jaar


Traject Vrij - Onbeperkt reizen op een traject

Het reisproduct van de NS voor forenzen die het hele jaar van een vast traject gebruik maken. Met dit abonnement reist u zorgeloos heen- en weer op een vast traject, waarmee u honderden euro's kunt besparen.

Maand abonnement: Traject Vrij Maand

Jaar abonnement: Traject Vrij Jaar


Altijd vrij - Zorgeloos reizen per trein

Met dit abonnement heeft u altijd de mogelijkheid om te reizen. Met de Altijd Vrij kaart van de NS kunt u het hele jaar door onbeperkt reizen voor een vast bedrag per maand, waardoor u altijd weet wat u per maand kwijt bent en zeker bent van optimale korting met de nieuwe aanbiedingen van de NS op dit abonnement.

Maand abonnement: Altijd vrij Maand

Jaar abonnement: Altijd vrij Jaar


Dal Vrij - Onbeperkt reizen in de daluren

De Dal Vrij aanbieding is erg populair, omdat er hiermee in de weekenden en de daluren onbeperkt gereisd kan worden. Hiervoor dient er een vast bedrag per maand betaald te worden. Met het Dal Vrij abonnement van de NS bent u zo flexibel als het maar zijn kan, omdat u overal heen kunt op elke dag van de week. De Dal Vrij aanbieding heeft u al voor slechts € 99 per maand.

Meer over: Dal Vrij Jaar


Dal Voordeel - Een heel jaar lang 40% korting in de daluren

Het hele jaar lang voordelig reizen in de daluren. U kunt elke dag van het jaar met 40% korting reizen in de daluren en hierbij maximaal 3 vrienden meenemen die ook van deze korting kunnen genieten.

Maand abonnement: Dal Voordeel Maand

Jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar


Kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee

Het kids vrij abonnement is erg handig voor als u vaak met uw kleinkind een dagje erop uit wilt. Het abonnement kunt u 3x gratis aanvragen voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud bij aanschaf van een NS abonnement. Wilt u het Kids Vrij abonnement direct aanvragen? Ga dan naar: Kids Vrij abonnement.


OV Vrij & Voordeel

Tevens kunt u het OV Vrij en OV Voordeel abonnement afsluiten bij de NS. Het OV Voordeel abonnement is een aanvullend pakket op het Altijd Voordeel abonnement van de NS, waarmee u ook geniet van 20% korting in de tram, bus en metro. Het abonnement is verkrijgbaar voor € 11 per maand en kan u een substantiële besparing opleveren. Het OV Vrij abonnement van de NS is het meest uitgebreide reisproduct, waarmee u onbeperkt en altijd kunt reizen met zowel de trein, als de bus, metro en tram.

Meer weten? Kijk op:

OV Voordeel abonnement

OV Vrij abonnement

NS Dagretour met korting

Met een NS Dagretour is uw heen- en terugreis geregeld voor een traject naar keuze. Op Goedkoop-treinkaartje.nl vindt u regelmatig een NS Dagretour met korting, zodat een dagje weg weer aantrekkelijk wordt en u bespaart op de reiskosten. De dagretour die u online bestelt wordt toegestuurd per e-mail en kunt u uitgeprint meenemen op reis. Met de QR code op de e-tickets is in- en uitchecken bij de OV poortjes mogelijk.

Trein Dagretour

Lees meer

NS Weekenddagretour

Trein Dagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in juli 2018 bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour voor € 18, waarmee u in de reisperiode t/m 31 juli 2018 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente!

Trein Weekenddagretour

Lees meer

NS Dagretour

Trein Dagretour

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met een NS Dagretour is uw treinreis helemaal compleet! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 19 is uw heen en terugreis geregeld en reist u samen goedkoop met de trein. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Bestel een goedkope NS dagretour en ga eropuit met de trein! Een dagje naar het strand, shoppen of eindelijk eens op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 18 reist u al retour in het weekend!

Trein Dagretour

Lees meer

NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 50,60 voor een bedrag van € 19 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie

Lees meer

Meer artikelen...

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close