De Spoordeelwinkel

Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Like ons op Facebook, download de app of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op onze website.

De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Naast terugkerende acties van Bakker Bart, Delifrance, La Place en Doppio worden er tijdelijke uitjes en combitickets verkocht. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

NS Zomertoer

Swirl's Treinkaartjes in 2017

Meer informatie

T/m 30 september 2017 bestelt u bij de Spoordeelwinkel voor € 19 een NS Dagretour + Normale Swirl bij Swirl's Ice Cream. De treinkaartjes zijn te gebruiken vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Geldig in de reisperiode t/m 31 oktober 2017 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.


Burger King Treinkaartjes in September 2017

Meer informatie

T/m 30 september 2017 bestelt u bij de Spoordeelwinkel voor € 21 een NS Dagretour + Whopper Menu bij Burger King. De treinkaartjes zijn te gebruiken vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Geldig in de reisperiode t/m 31 oktober 2017 in treinen van alle Nederlandse vervoerders.


Korting bij de Spoordeelwinkel

In de spoordeelwinkel van de NS zijn er altijd verschillende aanbiedingen te vinden zoals:

Natuurlijk kunt u nog altijd terecht op goedkoop-treinkaartje.nl, want wij blijven het natuurlijk bijhouden.

NS Spoordeelwinkel

NS Spoordeelweken

Ongeveer 3x per jaar organiseert de NS Spoordeelweken, waarin u geniet van korting op uitstapjes, dagjes shoppen of uw treinreis. Hiermee stimuleert de NS treinreizen en wordt het voor duizenden inwoners van Nederland aantrekkelijk om een dagje weg te gaan per trein. Benieuwd wanneer de NS Spoordeelweken weer plaatsvinden? Meestal wordt deze in de onderstaande periodes verdeeld.

  • Lente aanbiedingen - april en mei 2017
  • Zomer aanbiedingen - juli en augustus 2017
  • Herfst aanbiedingen - oktober 2017

Contact informatie van de Spoordeelwinkel

Heeft u een vraag, bent u couponcodes kwijt of wilt u graag contact met de Spoordeelwinkel? Maak dan gebruik van de onderstaande gegevens!

  • Veelgestelde vragen: Spoordeelwinkel.nl/faq
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 0900-1100012

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close