NS abonnementen

Sinds januari 2012 zijn er 6 NS abonnementen verkrijgbaar via de loketten op de treinstations en op internet. Een aantal van de trein abonnementen dienen als vervoersbewijs voor een volledig jaar, terwijl andere NS abonnementen dienen als kortingskaart. Op deze pagina hebben wij de details van de abonnementen nog even onder elkaar gezet en uitgelicht voor u, zodat u de juiste keuze kunt maken en optimaal kunt profiteren van de voordelen die de abonnementen van de NS te bieden hebben.

De zes verschillende NS abonnementen zijn:

  • Weekend Vrij - 52 weekenden onbeperkt reizen
  • Altijd Voordeel - 365 dagen korting in dal én spits
  • Kids Vrij - 365 dagen de kinderen onbeperkt mee
  • Altijd Vrij - 365 dagen onbeperkt reizen
  • Dal Vrij - 365 dagen onbeperkt reizen in de daluren
  • Dal Voordeel - 365 dagen 40% korting in de daluren

NS abonnement

Weekend Vrij - 52 weekenden onbeperkt reizen

Met het vernieuwd Weekend Vrij abonnement van de NS kunt u elk weekend van het jaar gratis reizen en reist u in de daluren met korting. Dit NS abonnement is erg geschikt voor mensen die in vooral in de weekenden of de daluren richting vrienden of familie vertrekken. Tevens is dit vernieuwde trein abonnement erg handig voor weekendjes weg of dagjes uit.

Altijd voordeel -Een heel jaar lang korting in dal en spits

Met het nieuwe altijd voordeel abonnement geniet u altijd van 40% korting, behalve in de spitsuren. Tevens mogen er maximaal 3 vrienden of familieleden mee reizen voor 40% korting in de daluren. Voor mensen die erg vaak met de trein reizen is deze aanbieding erg geschikt. Deze aanbieding heeft u al vanaf 240 euro per jaar.

Kids vrij -Een heel jaar lang de kinderen onbeperkt mee

Het kids vrij abonnement is erg handig voor als u vaak met uw kleinkind een dagje erop uit wilt. Het abonnement kost slechts 15,- euro per jaar en is zelfs gratis bij een ander abonnement dat wordt aangeschaft via de NS.

Altijd vrij -Een heel jaar lang onbeperkt reizen

Met dit abonnement heeft u altijd de mogelijkheid om te reizen. Met de Altijd Vrij kaart van de NS kunt u het hele jaar door onbeperkt reizen voor een vast bedrag per maand, waardoor u altijd weet wat u per maand kwijt bent en zeker bent van optimale korting met de nieuwe aanbiedingen van de NS op dit abonnement. Een Altijd Vrij Abonnement kost 295,- euro per maand, waarmee de meeste mensen veel goedkoper uit zijn.
Trein abonnement

Dal vrij -Een heel jaar lang onbeperkt reizen in de daluren

De Dal Vrij aanbieding is erg populair, omdat er hiermee in de weekenden en de daluren onbeperkt gereisd kan worden. Hiervoor dient er een vast bedrag per maand betaald te worden. Met het Dal Vrij abonnement van de NS bent u zo flexibel als het maar zijn kan, omdat u overal heen kunt op elke dag van de week. De Dal Vrij aanbieding heeft u al voor slechts 95,- euro per maand.

Dal Voordeel - Een heel jaar lang 40% korting in de daluren

Het hele jaar lang voordelig reizen in de daluren. U kunt elke dag van het jaar met 40% korting reizen in de daluren en hierbij maximaal 3 vrienden meenemen die ook van deze korting kunnen genieten.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+