NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in augustus 2018? Tijdelijk is er geen aanbieding lopende. Wel kunt u een goedkope NS dagretour bestellen bij de Spoordeelwinkel. T/m 31 augustus bestelt u voor € 21 een NS dagretour (traject naar keuze) in combinatie met een lunch bij Bakker Bart bestaande uit een broodje en verse sap. De trein dagretour is geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum t/m 30 september 2018.

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

NS dagkaart in 2018

NS Dagkaart (Augustus 2018)

In augustus 2018 bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag. Daarnaast is het mogelijk om bij de Spoordeelwinkel voor € 21 een NS dagretour (traject naar keuze) te bestellen. Bekijk de aanbiedingen hieronder.

Trein Dal Dagkaart € 19

 • Prijs (2e klas): € 19
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 30 september 2018
 • Reisproduct: Trein Dal Dagkaart
 • Te koop bij: ActieVanDeDag (webshop)
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

NS Dagretour € 21

Slechts een NS Dagretour nodig? Bestel dan voor € 21 een NS dagretour en ontvang tevens een gratis lunch bestaande uit verse sap en broodje bij Bakker Bart. Verkrijgbaar t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september via de onderstaande link.

 • Prijs (2e klas): € 21
 • Prijs (1e klas): € 24
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 30 september 2018
 • Reisproduct: NS Weekenddagretour
 • Te koop bij: Spoordeelwinkel (online)
 • Geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

Wat is een NS dagkaart?

De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal € 50,60 (2e klas) en € 85 (1e klas). Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom vragen wij u om onze acties te delen via Sociale Media en e-mail om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

NS dagkaart op OV Chipkaart

De NS dagkaart op de OV chipkaart is op het huidige moment nog niet mogelijk. Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Misschien dat er in de toekomst wel  OV Chipkaarten zullen worden geproduceerd, waarop eenmalig een NS dagkaart staat of dat deze kan worden geladen als product.

Dagkaart op OV-chipkaart

Korting met OV Studentenpas

Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de NS dagkaart. Er zal hierbij 40% korting worden afgetrokken van het bedrag. Dit zal neerkomen op een bedrag van € 30,48 in de tweede klas en € 51,84 in de eerste klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40% te reizen d.m.v. een OV Studentenkaart. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40% korting.

NS dagkaart actie (Augustus 2018)

Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

NS dagkaart

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close