NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in mei 2019? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2019

Het is weer zover! De NS dagkaart wordt met korting aangeboden via de webshop van Albert Heijn. Zo bestelt u drie of meer NS dagkaarten voor € 14,50 per stuk of één voor € 16,50. Bestelt u toch? Vanaf € 70 ontvangt u gratis verzendkosten op boodschappen!

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

NS Dagkaart (Mei 2019)

Bekijk hieronder het overzicht van goedkope NS dagkaarten in mei en profiteer!

NS Dal Dagkaart € 19,50

Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u één hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief. De Dalurenkaart is t/m 30 juni 2019 te gebruiken en verkrijgbaar voor € 19,50 via de onderstaande link.

 • Prijs (2e klas): € 19,50
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 30 juni 2019
 • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
 • Te koop bij: ActieVanDeDag (online)
 • Geldigheid: Onbeperkt reizen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig met uitzondering van Koningsdag.

NS Dagretour € 19

Slechts een NS Dagretour nodig? Bestel dan voor € 19 een NS dagretour of voor € 24 2x een enkele reis en ontvang tevens een gratis lunch bij La Place. Verkrijgbaar t/m 02 februari en geldig t/m 30 juni 2019 via de onderstaande link.

 • Prijs (2e klas): € 19
 • Prijs (2x enkele reis): € 24
 • Verkoop: t/m 02 juni 2019
 • Reisperiode: t/m 30 juni 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour
 • Te koop bij: Spoordeelwinkel (online)
 • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Inclusief sandwich + sap bij La Place.

Wat is een NS dagkaart?

De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal € 50,60 (2e klas) en € 85 (1e klas). Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom vragen wij u om onze acties te delen via Sociale Media en e-mail om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

NS dagkaart op OV Chipkaart

De NS dagkaart op de OV chipkaart is op het huidige moment nog niet mogelijk. Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Misschien dat er in de toekomst wel  OV Chipkaarten zullen worden geproduceerd, waarop eenmalig een NS dagkaart staat of dat deze kan worden geladen als product.

Dagkaart op OV-chipkaart

Korting met OV Studentenpas

Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de NS dagkaart. Er zal hierbij 40% korting worden afgetrokken van het bedrag. Dit zal neerkomen op een bedrag van € 30,48 in de tweede klas en € 51,84 in de eerste klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40% te reizen d.m.v. een OV Studentenkaart. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40% korting.

NS dagkaart actie (December 2018)

Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

NS dagkaart

 1. Reacties (0)

 2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

 1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close