NS e ticket online

Nederland beschikt al over de treinkaartjes sinds er treinen zijn in Nederland. Sinds dien zijn de ontwikkelingen rondom NS treinkaartjes doorgegaan, maar moest de NS oppassen dat de ontwikkelingen niet sneller gingen dan de acceptatie van de treinreizigers. Op het huidige moment is de NS bezig met twee digitale betalingsvormen:

 • E-tickets
 • Ov-chipkaart

De NS E-ticket

Deze is op het moment razend populair, omdat hij gemakkelijk en snel vanuit huis te bestellen is. Voor de NS bespaart dit een veel mankracht en kan er dus op de uren bezuinigt worden. Daarbij komt dat de NS E-tickets flexibeler zijn dan de regulieren treinkaartjes, omdat er eenvoudiger korting kan worden verrekend. De NS E-ticket online is daarom de ideale oplossing voor aanbieders van korting kaartjes. Met de NS korting code kan er vervolgens een E-ticket worden besteld, waarna je gemakkelijk en voordelig op reis kunt.

De ontwikkelingen rond de E-ticket zijn de afgelopen jaren uit het niets verschenen en zullen daarom niet snel meer veranderen. Eerst zullen de meeste treinreizigers moeten wennen aan het nieuwe idee om de treinkaartjes digitaal te verkrijgen. Wel moet er gezegd worden dat de NS vooruitstrevend is en innovatief en loopt het op het gebied van de kaartverkoop zeker niet achter de feiten aan.

 

De NS E-tickets en fraude

Natuurlijk is het mogelijk om uw reisbewijs te vervalsen door deze te bewerken of aan te passen, maar dit valt natuurlijk onder fraude. Verder is de NS E-ticket in het bezig van een unieke barcode, welke geactiveerd staat in de database van de NS. Wanneer je deze code aanpast, zal deze niet geactiveerd zijn in de database en zal u geen reisrecht hebben. Bedenk daarom dat het vervalsen vanNS E-tickets geen zin heeft.

 

De NS E-ticket activeren

Bij aankoop van een E-ticket is een unieke code meegeleverd. Deze unieke code van de NS dient u in te voeren op de website van de NS. Op de pagina van NS dient u de volgende stappen te nemen om uw unieke E-ticket code te activeren.

 1. Klik op “Ik wil een couponcode invoeren”
 2. Voer de code van de kassabon in
 3. Vul de reisdatum en uw persoonlijke gegevens in
 4. Print het e-ticket

 

NS E-ticket online

Ennovative B.V.

 • KVK-nummer: 71287019
 • BTW-nummer: NL858652195B01

Adres (Geen bezoek)

 • Antillenweg 17
 • 1339 KD Almere

Contact per e-mail

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina!

Close