NS Kruidvat dagkaart

Kruidvat

Vanaf 18 juni is het weer mogelijk om voor € 13,99 een Trein dagkaart bij Kruidvat te kopen. Met deze dagkaart is het mogelijk om één dag onbeperkt met de trein te reizen in de daluren in de periode van 18 juni t/m 26 augustus 2018. Wilt u Kruidvat treinkaartje bestellen? Ga dan snel naar een vestiging bij u in de buurt en koop uw goedkope treinkaartjes bij Kruidvat, want OP=OP.

Bereken goedkoopste treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

Kruidvat treinkaartjes (Juni 2018)

De Kruidvat treinkaartjes zijn online of in de winkel verkrijgbaar. Met deze goedkope treinkaartjes wordt een treinuitje wel heel aantrekkelijk. Ga bijvoorbeeld eens naar de dierentuin, een pretpark, familie of lekker uitwaaien op het strand. De Kruidvat treinkaartjes zijn geldig in de daluren binnen de genoemde reisperiode in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia en niet geldig op feestdagen in het weekend.

Wat is de Kruidvat dagkaart actie?

Hieronder vindt u een samenvatting van de Kruidvat dagkaart actie.

 • Prijs 1 kaartje: € 15,99
 • Prijs 2 kaartjes: € 14,99
 • Prijs 3 kaartjes: € 13,99
 • Verkoop: 18 juni t/m 01 juli 2018
 • Reisperiode: 18 juni t/m 26 augustus 2018
 • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
 • Te koop bij: Kruidvat (winkels en webshop)
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00–16:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag geldig.

Handig om te weten

 • Trein dagkaart van Kruidvat is geldig op maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00–16:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag geldig.
 • Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia
 • Niet geldig in treinen van Eurostar of Thalys.
 • Wanneer u voor € 50 of meer besteld in de webshop betaalt u geen verzendkosten
 • Voor 20:00 uur besteld, is volgende dag in huis
 • Verkrijgbaar bij de Webshop en Kruidvat vestigingen
 • OP=OP.

Kruidvat treinkaartjes

Kruidvat dagkaart

Wij raden u aan z.s.m. een Kruidvat dagkaart te kopen, want de actie raakt vaak binnen enkele verkoopdagen uitverkocht. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gehouden? Like ons dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zowel de binnenlandse als de buitenlandse treinkaartjes acties worden direct op onze website geplaatst. Voor de laatste NS Kruidvat actie kunt u altijd terecht op Goedkoop treinkaartje. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Kruidvat dagkaart actie

Wanneer weer een Kruidvat dagkaart actie?

Wij kunnen niet op voorhand garanderen, wanneer er weer treinkaartjes bij Kruidvat worden verkocht. Toch kunnen wij aan de hand van gegevens uit voorgaande jaren opmaken dat het gebruikelijk is dat er in de maanden februari, mei en oktober een Kruidvat dagkaart actie wordt georganiseerd.

Verlopen Trein acties bij Kruidvat

 • Juni 2018
 • Maart 2018
 • Juli 2017
 • Mei 2017
 • Februari 2017

Er even een dagje tussenuit? Koop goedkope treinkaartjes!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen m.b.t. de trein dagkaart van Kruidvat.

Retourneren/Terugruilen/Geld terug

Het is niet mogelijk om de trein dagkaart van Kruidvat te retourneren. In de voorwaarden van deze treinkaartjes actie staat dat omruilen of geld terug niet mogelijk is.

Wanneer zijn er weer treinkaartjes van Kruidvat verkrijgbaar?

Vanaf maandag 12 maart 2018 bestelt u treinkaartjes van Kruidvat online of bij een vestiging bij u in de buurt. Heeft u deze aanbieding gemist? Controleer hier de laatste aanbiedingen en ontdek de lopende treinkaart acties in 2018.

Wat te doen als u de Weekenddagkaart van Kruidvat niet heeft ontvangen?

De Weekenddagkaarten van Kruidvat worden per briefpost toegestuurd. Wanneer u deze niet via de post of koerier heeft gekregen dient u de klantenservice van Kruidvat te benaderen, zodat zij kunnen uitzoeken waar het fout is gegaan of u meer informatie kunnen geven.

Kan u in- en uitchecken met een trein dagkaart van Kruidvat?

U bent zelfs verplicht om in- en uit te checken met de trein dagkaart van Kruidvat. Wanneer dit niet lukt, dient u een medewerker van de spoorwegen te vragen u te helpen.

Vanaf welke leeftijd is de Kruidvat dagkaart geldig?

De Kruidvat dagkaart is geldig voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met de trein en kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gebruik maken van het goedkope vervoersbewijs; de Railrunner.

Vanaf hoe laat is de treinkaartjes actie van Kruidvat geldig?

De treinkaartjes actie van Kruidvat is vanaf de eerste trein op uw reisdag tot de laatste (uiterlijk 04:00 uur) geldig.

Tot wanneer kan ik de goedkope treinkaartjes van Kruidvat gebruiken?

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat kunt u gebruiken in de daluren in de reisperiode.

Waar kan ik de goedkope treinkaartjes van Kruidvat kopen?

Bestellen via de webshop of een vestiging bij u in de buurt, maar OP=OP.

Goedkope treinkaartjes in 2018

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2018? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close