InterCity Brussel actie

De InterCity Brussel rijdt dagelijks 12 keer heen- en weer, waarbij u binnen Nederland kunt opstappen op verschillende stations. Zo is het op Den Haag Hollandspoor, Rotterdam Centraal, Dordrecht en Roosendaal mogelijk om op te stappen. U maakt van de InterCity Brussel gebruik voor bestemmingen als Antwerpen, Mechelen, Brussel Centraal en Brussel Zuid/Midi.

Voor de InterCity Brussel hoeft u niet te reserveren, maar wel is er een beperkt aantal kaartjes per dag beschikbaar. U kunt met uw treinticket van één van de 12 treinen gebruik maken, waarbij u geen persoonlijk zitplaats heeft. Bij aankoop van uw treinticket dient u wel een tijd op te geven, maar het is niet verplicht om ook op deze tijd te verschijnen. Het is puur bedoelt om de drukte in de treinen te reguleren.

De ICBrussel is één van de meest gebruikte internationale treinen van Nederland

Route van de InterCity Brussel

Het is op verschillende stations in Nederland mogelijk om op te stappen op de ICBrussel. Daarbij is het vanaf een groot aantal treintstations mogelijk om binnen 1 overstap met de ICBrussel te reizen. In België geldt hetzelfde voor bestemmingen als Gent en Brugge. Moet u overstappen? Dan dient u rekening te houden met korte overstaptijden, omdat de gereserveerde tijd hiervoor slechts 2 minuten is. Wanneer u met veel bagage reist kan de overstap dan ook te kort zijn en dient u te wachten op de volgende ICBrussel.

Route Intercity Brussel

Tarieven van de InterCity Brussel

De tarieven van de InterCity Brussel zijn uiteraard afhankelijk van het opstapstation. Vanaf Rotterdam Centraal zijn treintickets naar Antwerpen beschikbaar voor slechts € 36,80 en naar Brussel voor € 57,60. Heeft u een NS kortingskaart? Dan reist u binnen Nederland met korting en is een treinticket vanaf Rotterdam Centraal naar Antwerpen nog maar € 27,- en een naar Brussel slechts € 48,-.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Aangeraden wordt om enkel bagage mee te nemen dat u makkelijk kunt dragen, aangezien u het allemaal zelf zult moeten vervoeren. Verder is de huisregel: maximaal 2 grote stukken bagage tot 32 kg + een tas handbagage die kan worden opgeborgen boven de zitplaats.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close